Over ons

GRANFONDO

Dit zijn wedstrijden in heel Europa. Dikwijls in heuvelachtig tot bergachtig gebied. De plaatselijke organisaties maken er steeds een professioneel evenement van. Dit onder de vlag van de UCI. De deelnemers kunnen hierdoor hun passie beleven net zoals de profs in de tour de France. Velen maken er een echte wedstrijd van en gaan tot het uiterste om op het podium te staan. Anderen willen vooral hun persoonlijke uitdaging tot een goed einde brengen. Een ding is zeker, iedereen wil zijn grenzen verleggen. Hiervoor is er veel doorzetting en gedrevenheid nodig. Elke Granfondo is een avontuur! De echt gedreven renners kunnen zich ook elk jaar kwalificeren voor het WK Granfondo en zo proberen om de regenboogtrui te bemachtigen!

In België en Nederland zijn er maar enkele Granfondo teams. In Frankrijk en Italië zijn de teams zeer professioneel. Aan ons om hier verandering in te brengen!

Concept

Individueel en in teamverband voorbereiden en deelnemen aan Granfondo wedstrijden. Stages in binnen- en buitenland worden georganiseerd door het team, dit ter voorbereiding van specifieke wedstrijden.

Een van onze partners is Innerme, opgericht door Dirk Baelus. Innerme is sportvoeding op natuurlijke basis. De mogelijkheid is er bij ons om alle sportieve inspanningen te doen op volledig natuurlijke wijze. Ieder renner bepaalt dit zelf.

INNERME GRANFONDO

Team

Renners

Vincent De Saedeleer

Vincent

Robin Verheyden

Screenshot_6

Eric Dollez

Foto Erik

Stephan De Stoop

Foto Stephan

Medewerkers

Vincent

Vincent De Saedeleer

Elke

Elke van Gils